Jeg er Emilie 

Hei, jeg er opprinnelig Lise Emilie Brevik , men jeg liker best Emilie i navnet mitt. Kanskje for at Emilie har jeg fått arvet av oldemoren min Karen Emilie som jeg aldri fikk møte, men som jeg har hørt var en engel på jord, føler navnet gir meg en beskyttelse, hvis du forstår hva jeg mener? 

Jeg er fra Norge og bor ytterst mot trøndelagskysten i Agdenes en drøy time fra Trondheim. jeg vil dele mye fra livet mitt, hvordan det er å leve i frykt med angst og komme seg ut av det, i håp om at jeg kan være til hjelp for noen. Jeg har nemlig en egenskap i å hjelpe andre, spesielt eldre mennesker har jeg fått høre, men jeg vil også hjelpe de i samme situasjon som meg! 
Jeg vil også dele om min tro til gud , høsten 2018 vendte jeg om til han selv om jeg egentlig alltid har vært en kristen. 
Gud gir meg håp, trøst, en ro og glede i mitt liv. Som han gjør i ditt hvis du har en tiltro til Jesus, vet du vell kanskje hva jeg snakker om. 
Jeg opprettet denne bloggen for at jeg ønsker å være en inspirasjon og til hjelp for andre i det nordiske folket, men noe som også tar en stor del av livet mitt er fotografi. Jeg har en forkjærlighet for foto. Jeg elsker å se verden igjennom linsen. 
Å ta bilder den magiske fantastiske naturen vi har fått. 


Jeg er født slutten av 90 tallet. Ja, jeg er faktisk 29 år. Folk som møter meg får hakeslepp fordig de tror alltid at jeg er 22, men nå syntes jeg det bare er morsomt, hadde det vært så enkelt har jeg ikke nølt med å skifte fødselsdato! jeg har angst for å fylle 30 for så mange år av livet mitt hvor jeg har vært lenket på rommet med mye tårer, angst og uro er mange av mitt ungdoms liv visket bort, men prøver å si at 30 det er ikke så eldgammelt - og at jeg har mange år igjen til å våge og leve, ta igjen de glemte årene med angst og uro. Det er jo aldri forsent.

Takk igjen. For at du klikket deg inn hit å brukte litt av din dyrebare tid til og lese. Bloook er forresten en fersk og ny blogg plattform som også er for alle , det beste er at alt vil være gratis og gjøres ingen forskjell på folk! Jeg håper du virkelig vil forsette å følge meg videre selv hvor mange bloggere og hvor stort kaos jeg har laget <3 

Gi meg beskjed om du har noe du lurer på :) jeg svarer som regel innen 24 timer!

0

Kommentarer (Stengt for besøkende)

Ingen kommentarer

EmilieVik